EVERYTHING ABOUT افراد بلغمی

Everything about افراد بلغمی

Everything about افراد بلغمی

Blog Article

پاسخ به  ایرج رانکوهی سلام شمارتونو بگذارید راهنماییتون میکنم

در فصل زمستان و همچنین در مکان‌های مرطوب، غلبه بلغم افزایش پیدا می‌کند و برای همین مصرف غذاهایی که برای مزاج بلغمی مناسب نیست، باید بسیار محدود شود و حتما همراه با مصلح خورده شوند تا طبع مواد غذایی سرد، معتدل گردد.

چای، قهوه، نسکافه، گوشت گاو و گوساله، عدس، بادمجان، لبنیات، ترشیجات و مواردی از این قبیل همه برای سودایی ها ممنوع هستند.

خلط پشت گلو بهش میگن که درمانش غرغره کردن با آب نمک و همچنین به هیچ عنوان نباید قورت بدین .به مدت یک ماه خالی کنید خوب میشه

برای مثال، ممکن است به علت غلبه بلغم به چاقی شکمی، سنگ کلیه، ناباروری یا مشکلات گوارشی دچار شوید.

سودای غیر طبیعی به شکل های مختلف در بدن ایجاد میشود از عوامل محیطی مثل آلودگی هوا و استرس و غم و غصه گرفته تا تغذیه نادرست.

این که شما با خوردن خرما و شیره ی خرما و شیره انگور درگیر جوش های پوستی می‌شوید، به این معنی است که کبد شما حال چندان خوبی ندارد و بایستی به درمان آن بپردازید؛ ابتدا باید پاکسازی کبد و خون انجام شود سپس اقدام به درمان سودا کنید. در دوره اصلاح مزاج برای مدتی تمام چیزهایی که برایتان مضرهست را کنار بگذارید؛ زمانی که کمی روند اصلاح مزاج جلو رفت با تایید پزشک تان می توانید چیزهایی که ممنوع هستند را با check here مُصلِح و به مقدار کم مصرف کنید.

با سلام دوست عزیز تعیین مزاج باید توسط پزشک متخصص طب سنتی انجام شود.

سلام من همیشه از خلط پشت گلو رنج میبرم وبلغمی هستم لطفا راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم یا چه دارویی بخورم که بهتر شم؟

با سلام. آرزوی موفقیت در تولید محتواهای مفید را برایتان دارم.

من ۴۰سال دارم مدتی است که بی حوصله کسل و همیشه خواب آلودم در خواب هم آب از دهانم می‌ریزه وحتی زمان بیداری وخلط هم دارم آیا این نشانه بلغم است ممنون میشم راهنماییم کنید

خوشحالم که با نوشتن مطالب به‌روز و قابل فهم، ضمن آموختن چیزهای جدید به افزایش آگاهی جامعه درباره بیماری‌ها و سبک زندگی سالم کمک می‌کنم.

مزاج سوداوی چیست؛ رژیم غذایی برای مزاج سوداوی (سرد و خشک)

قبل از مسهل از چیزی به نام مُنضِج صحبت کرده بودیم؛ به زبان ساده کار منضج این است: داخل بدن جستجو می کند و اخلاط فاسدی که مدت زیادی است در بدن مانده اند را پیدا کرده و آنها را به سوی سیستم گوارشی می فرستد تا مسهل آنها را دفع کند.

Report this page